Informatica

Robotica

Inițiere în programare vizuală cu SCRATCH

- Pachet de curs,  structurat pe un număr de 16 ședințe de câte 90 minute.

- Se adresează începătorilor, care doresc să deprindă cunoștințele de bază în programare vizuală.

- Este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 - 10 ani sau 11 - 14 ani, în grupe de 6 - 7 cursanți.

-  Plata se poate face în trei sau patru rate. 

Pregătire pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate și concursuri de specialitate Informatică sau Fizică

Se are în vedere pregătirea în funcție de nivelul la care se situează cursantul, urmând programa de examene pentru care optează, prin ședințe individuale sau în grupe de maxim 4. Acestea au o durată de 90 minute.

Inițiere în programare C++

Acesta este un pachet de curs,  structurat pe un număr de 16 ședințe de câte 90 minute. Se adresează începătorilor, care doresc să deprindă cunoștințele de bază în programare C++ . Se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 11 - 14 ani sau 15-18 ani, în grupe de 5 - 9 cursanți. Rezervați un loc în serii. Plata se poate face în trei sau patru rate. 

Acest pachet de curs este ideal pentru elevii care termină gimnaziul și au intrat la liceu la clase de Matematică Informatică.

Please reload

Introducere în imprimare 3D

Este un pachet de curs structurat pe 10 ședințe,  în care se are în vedere pregătirea în vederea folosirii imprimantelor 3D. Se va pune accent pe pregătirea imaginilor 3D, cu programe adecvate. Pregătirea imprimantei pentru lucru, Alegerea materialului de imprimare precum și a prelucrării fișierului sursă. Realizarea de proiecte simple care să aprofundeze cele studiate. Cursul va începe în luna iunie 2019. Rezervați un loc în serii. Plata se poate face în trei sau patru rate. 

Robotică începători

- Se adresează celor care doresc să deprindă bazele construcție și programării roboților  pe placa de dezvoltare Arduino Uno .

- Este un pachet de curs adaptat grupelor de vârstă 9-14 și peste 14 ani, care durează 16 ședințe a câte 90 minute.

- La finalul cursului copiii vor avea propria platforma de dezvoltare (roboțel) pe care pot continua să lucreze. De menționat că pachetul de bază conține placa de dezvoltare compatibilă Arduino Uno. Rezervați un loc în serii. Plata se poate face în trei sau patru rate. 

Robotică avansati

- Se adresează celor care dețin bazele construcției și programării roboților  pe placa de dezvoltare Arduino Uno .

- Este un pachet de curs adaptat, celor care au terminat grupa de inițiere, precum și celor care au mai urmat alte cursuri de robotică, durează 16 ședințe a câte 90 minute.

- Până la mijlocul cursului își vor alege propriul proiect pe care pot continua să lucreze ( achiziția elementelor necesare proiectului sunt în afara prețului cursului). Rezervați un loc în serii. Plata se poate face în trei sau patru rate. 

800 RON Pachetul

Inițiere în algoritmică și robotică cu MICRO:BIT

Acesta este un pachet de curs,  structurat pe un număr de 16 ședințe de câte 90 minute. Se adresează începătorilor, care doresc să deprindă cunoștințele de bază în programare. Se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 - 10 ani sau 11 - 14 ani, în grupe de 6 - 7 cursanți. Plata se poate face în trei sau patru tranșe.

Please reload

ClubulDeInfoBacau

 Proudly created with Wix.com

SAY INFORM SRL

  • Facebook Clean Grey